Inici > Programació

2023

El Pati Cultural torna a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona del 12 al 14 de maig amb la voluntat d’oferir un tastet de les propostes escèniques i musicals dels equipaments estratègics de les comarques gironines, als quals la corporació dona suport al llarg de l’any.

 

L’esdeveniment, que la Diputació de Girona organitza des del 1998, ha anat evolucionant amb el pas dels anys i s’ha adaptat a les noves disciplines culturals, tan heterogènies i interdisciplinàries, que hi ha actualment. En aquesta edició, consolida la seva aposta per un format de tres dies, durant un cap de setmana, un format que va arrenca de l’edició del 2021, en plena pandèmia.

 

Sigui com sigui, l’essència original es mantindrà un any més. I aquesta no és cap altra que oferir una bona programació escènica, en la qual tenen cabuda diferents manifestacions artístiques com la música, el teatre, el circ i les arts visuals. El programa consta de tretze actuacions per a tots els públics, repartides en dos espais de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona: el pati i l’auditori Viader.

 

Desitgem que gaudiu de tota la programació.

EL TEU PATI

La segona edició del concurs «El teu Pati» de la Diputació de Girona, proposat i gestionat pel servei de Cooperació Cultural de la Diputació, utilitza la xarxa social Instagram. Té com a objectiu destacar les imatges més representatives de l’essència del Pati Cultural, però des de la perspectiva de l’espectador, no del programador.

Descarregar les bases del concurs

12 MAIG 2023

13 MAIG 2023

14 MAIG 2023