7 de maig a les 21.30 h

La veïna del costat: n’estic farta, em trasllado, no puc més

Foto: ANA RUBIÓ

Inici > Programació > La veïna del costat: n’estic farta, em trasllado, no puc més

Sinopsi

Un fil conductor que es teixeix a partir de les diferents relacions entre els veïns d’una escala, on sorgeixen enveges, amistats, amors, sexe, pors, pànic… L’escala: el punt de trobada on neix el safareig i es cou fent xup-xup, a foc lent.

Un concert amb un concepte unificador que parteix de la voluntat que el públic connecti amb el repertori a través de les històries, que s’endinsi en el significat de cada cançó, que resignifiqui aquelles peces que ja coneix, i que descobreixi les que no havia sentit prou a través del rerefons argumental que s’hi afegeix amb la història.

Companyia

La Veïna del Costat és un projecte que neix a l’Escola Municipal de Música de Banyoles entre dos companys de classe i amics: Martina Majó (veu) i Guillem Lloret (guitarra). Durant els últims anys de formació musical, van sentir que volien tocar junts com a duet fent versions de les cançons que els commouen i traspassar el missatge que contenen a les persones que els escolten. Darrerament, no han parat d’empatxar-se de somriures i bona energia a dalt dels escenaris. És intrínsec en ells crear ambients propers amb el públic a través de la broma i la disbauxa, però també ho és la passió per la bona música i el creixement constant com a músics. Aquests últims anys han dut a terme els projectes La veïna: World Tour 2021 i La veïna: Christmas Edition

Quin és el teu pati?