8 de maig a les 21.30 h

Black Music Big Band Junior

Foto: JORDI GISPERT

Inici > Programació > Black Music Big Band Junior

Sinopsi

La Black Music Big Band Junior és la germana petita de la Black Music Big Band, una big band formada per nens i nenes de 9 a 15 anys amb molta il·lusió i talent. Una iniciativa de la família Black Music dirigida pel mateix Adrià Bauzó que, malgrat la joventut dels seus participants, ja ha trepitjat diferents escenaris destacats de casa nostra, com ara la Copa de Girona i Sant Fèlix durant les Festes de Sant Narcís, l’Auditori de Girona, el Pati Cultural, el Pícnic Jazz de Salt i el Black Music Pícnic, entre d’altres. El seu repertori inclou clàssics del soul i el funk de tots els temps, interpretats sempre amb molta energia.

Companyia

El projecte Black Music Big Band va néixer el 2015 sota el guiatge de la Fundació Casa de la Música del Gironès i el Black Music Festival, amb l’objectiu d’iniciar la primera big band escola de les comarques gironines especialitzada en música negra. Es tracta d’una proposta capdavantera en l’àmbit pedagògic en aquests estils que ja acumula una gran quantitat de concerts, a més de tres treballs discogràfics (RGB Suports) i un documental que ha pogut publicar durant aquest curt període de temps.

 

La intenció d’aquesta iniciativa, més enllà d’aprendre a interpretar aquests estils, és fer actuacions arreu i crear un espai on els joves músics del nostre país trobin les condicions perfectes per desenvolupar i complementar la seva formació musical. Jam-sessions, concerts o master classes seran algunes de les activitats en què els membres de la Black Music Big Band podran participar al llarg de l’any.

Quin és el teu pati?