·iaia·
8 DE MAIG, a les 10.30h

Inici > Programació > ·iaia·

·iaia·

DISSABTE 8 DE MAIG

A les 10.30h
Pati de la Casa de Cultura

Sinopsi

·iaia· és una creació coreogràfica que proposa una visió holística del moviment mitjançant el treball orgànic de composició instantània.
L’espectacle està format per tres solos, de tres grans i reconegudes coreògrafes i ballarines, i ha estat creat asincrònicament al voltat de tres dimensions espacials sincròniques que comparteixen arrelaments comuns.

·iaia· és un espectacle coreogràfic que es basa en les dimensions espacials que s’entreveuen en el poemari La pietat de l’atzavara, del poeta Jordi Colomer i Feliu, premi Rei en Jaume de poesia en català 2011 (Calvià). El poemari parla d’una visió cíclica del món i el cosmos i s’inspira en el concepte copernicà sobre les revolucions de les esferes celestes. El moviment es basa en l’entesa de tres dimensions: la primera, dictada pel cosmos i els seus cicles; la segona, lligada al temps de les persones, els seus ritmes i inèrcies, i la tercera, arrelada al cos, a la reflexió i a la mirada internes.

·iaia· és un espectacle que vol reconèixer els cicles de la vida des d’una mirada clara i madura, amb una pietat natural i amb molta llum. Implica reconèixer el moviment perpetu; implica reconèixer les trajectòries i els centres i motors del moviment de les persones; implica reconèixer els moviments naturals de cada cosa; implica mirar i veure-hi clar.

Companyia de dansa Moviment Lantana | Marcel Bassachs

Moviment Lantana és una companyia de dansa professional que parteix de la necessitat d’investigar sobre el moviment mitjançant la creació d’espais d’acció, producció i reflexió.La seva missió se centra a crear sinergies entre les arts i les ciències, a potenciar l’educació de nous públics i a produir espectacles a través de les cocreacions.Tenen com a objectiu desenvolupar la creativitat, la innovació i la inclusió a través del moviment. Els àmbits d’actuació són la recerca, la producció, l’exhibició i la pedagogia cultural.Fomenten la socialització dels productes artístics inclusius lligats a les arts del moviment. Potenciem el retorn i el diàleg cap a la societat de tots els seus processos creatius. Generem espais d’intercanvi del coneixement mitjançant la recerca experimental de creació contemporània. Produeixen i exhibeixen projectes que giren al voltant de les arts en moviment (teatre, dansa, circ, poesia, teatre musical i performances). Participen en projectes de recerca en arts escèniques amb entitats nacionals i/o internacionals.

Galeria d'imatges

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.