The Galls Tour
9 DE MAIG, a les 12.30h

Inici > Programació > The Galls Tour

The Galls Tour

DIUMENGE 9 DE MAIG

A les 12.30h
El Pati de la Casa de Cultura

Sinopsi

Quatre peces diferents que parlen sobre un mateix tema: la visió de les noves generacions sobre els nous temps i sobre la incertesa que regnarà les nostres vides a partir d’ara.

One way exit · Científics d’arreu del món ens estan avisant. Tenim onze anys per evitar una pujada de més de dos graus de la temperatura mitjana global del planeta. La Terra ho expressa amb actes com el desglaç, les sequeres i els desastres naturals. Però si la Terra pogués parlar, què ens diria? I els seus habitants no humans?

Frontera · Frontera és una reflexió sobre els límits, les idees, la separació, el canvi. Què separen realment les fronteres? Què pot suposar creuar una frontera?

Alliberats · Reflexionem sobre els diferents tipus de llibertat. Què és la llibertat? On comença la meva i acaba la del company? Quins són els límits? Qui pot coartar la nostra llibertat? Som lliures? I de nosaltres mateixos?
Amb un recull de textos i reflexions que es barregen amb les melodies de grans musicals de Broadway, volem reflexionar sobre un concepte d’abast com és la llibertat.

HUG · Les relacions que establim amb els altres ens defineixen i ens complementen. Som éssers socials, necessitem els altres. És en el vincle on ens trobem a nosaltres mateixos.
Com ens relacionem, nosaltres, els joves? Deu històries creuades que ens expliquen de quina manera ens estimem, ens odiem, ens admirem… mentre aprenem a viure.

El Galliner

One way exit · Els Artaud · Intèrprets: Mar Albertí, Aleix Escavias, Galileu Espina, Elvira Lama, Lena Lladó, Guillem Martínez, Nina Muñoz, Maite Muñoz, Sandra Pi, Gisela Ruz, Carina Vergés, Marc de Vicente. Direcció: Ruth Castell

Frontera · Galls Lorca · Intèrprets: Abril Blánquez, Judit Cabada, Èlia Colomer, Jaume Ferrer, Marta Garcia, Diana Gil, Martina Madí, Àlex Muñoz, Laia Oliveras, Pol Pineda, Coral Riu, Raquel Sirvent, Paul Xicola

Alliberats · Intèrprets: Anna Cantal Massaguer, Gemma Dalemús Alsina, Aurora Garriga Bentué, Anna Gispert Torrent, Guillem Hernández Pinto, Emma Márquez González, Aina Chan Mas Vázquez, Maria Mercader Valero, Marina Penadès Deulofeu, Coral Samsó Soler, Karina Sannikova, Olívia Segarra Arcega, Xènia Thió Hortoneda, Guillem Vidal Casas

HUG · Alumnes del grup de joves d’El Galliner

 

Galeria d'imatges

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.