Inici > Programació

2024

El Pati Cultural torna a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona del 17 al 19 de maig amb la voluntat d’oferir un tastet de les propostes escèniques i musicals dels equipaments estratègics de les comarques gironines, als quals la corporació dona suport al llarg de l’any.

 

L’esdeveniment, que la Diputació de Girona organitza des del 1998, ha anat evolucionant amb el pas dels anys i s’ha adaptat a les noves disciplines culturals, tan heterogènies i interdisciplinàries, que hi ha actualment. En aquesta edició, consolida la seva aposta per un format de tres dies, durant un cap de setmana, un format que va arrencar de l’edició del 2021, en plena pandèmia.

 

Sigui com sigui, l’essència original es mantindrà un any més. I aquesta no és cap altra que oferir una bona programació escènica, en la qual tenen cabuda diferents manifestacions artístiques com la música i el teatre. El programa consta de vuit actuacions per a tots els públics, que es duran a terme al pati de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.

 

Desitgem que gaudiu de tota la programació.

EL TEU PATI

La segona edició del concurs «El teu Pati» de la Diputació de Girona, proposat i gestionat pel servei de Cooperació Cultural de la Diputació, utilitza la xarxa social Instagram. Té com a objectiu destacar les imatges més representatives de l’essència del Pati Cultural, però des de la perspectiva de l’espectador, no del programador.

Descarregar les bases del concurs

El jurat de la segona edició del concurs #Elteupati ha decidit que les fotografies guanyadores són les següents:

1r premi

@bicargi

Imatge tècnicament molt ben enquadrada. Desprèn l’essència del #PatiCultural, amb l’actuació i la gent per sobre fins i tot d’un imponderable com la pluja.

2n premi

@famdefesta

Gran angular. Tècnicament és una aposta arriscada, tallant el públic i mostrant l’entorn.

3r premi

@xuixomenamora

Ben tractada tècnicament. Mostra moviment i energia, i una disciplina del #PatiCultural que no es fa sobre l’escenari.

4t premi

@nserra24

Dinàmica i identificativa del que és el #PatiCultural.

5è premi

@amparidaura

Capta els espectacles d’interior i l’altre espai de la mostra, l’auditori Viader.

17 MAIG 2024

18 MAIG 2024

19 MAIG 2024