Don Giovanni

14 de maig 2023, a les 18.30 h

Don Giovanni

Fotografía: A. Bofill

Inici > Programació > Don Giovanni

Sinopsi

Don Giovanni de Mozart és un dels tres títols més representats d’aquest compositor (conjuntament amb La flauta màgica i Les noces de Fígaro). És una òpera que revisa el mite de Don Juan, a partir de la versió de Tirso de Molina. Es tracta d’una obra fresca, divertida i molt atractiva musicalment, que aplega comèdia, tragèdia i elements sobrenaturals.

Companyia

La Fundació Òpera Catalunya (FOC) presenta aquest espectacle de nova creació protagonitzat per cinc solistes de l’Escola d’Òpera 2022 a l’entorn de l’òpera Don Giovanni de Mozart, organitzada per l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell.

La FOC neix com la suma de forces de quatre institucions de referència en el sector de la cultura: l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Fluïdra. Dues de les entitats són líders en el desplegament de la música i la cultura al territori català des de la iniciativa civil, i les altres dues són fundacions empresarials cabdals en el desenvolupament del país mitjançant la música i la cultura com a eixos principals. Totes quatre entitats tenen l’origen i la seu a la ciutat de Sabadell i mantenen una llarga trajectòria de compromís amb la cultura a tot el territori català.

Quin és el teu pati?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.