Visca la xerinola – Rikus Animació Familiar

14 de maig 2023, a les 10 h

Visca la xerinola – Rikus Animació Familiar

Fotografía: Rikus

Inici > Programació > Visca la xerinola – Rikus Animació Familiar

Sinopsi

Teniu ganes de saber quina en porten de cap en Rikus i els Barretines? Penseu que allà a la muntanya on viuen tenen idees per a tot l’any, els és igual si és Nadal, Carnestoltes, Pasqua, estiu o la castanyada! Sempre tenen ganes de fer festa grossa!

Rikus Animació Familiar ha dissenyat un espectacle de gran format carregat d’energia positiva, un concert familiar en el qual no podreu parar de ballar a ritme de pop, rock, reggae o ska, amb una sonoritat moderna. És un espectacle concert per a públic familiar, per a grans i petits, en què trobareu dinàmiques i balls. Una hora d’emoció constant, d’alegria, de somriures i de màgia tot repassant les nostres festes i tradicions…

Companyia

Som una companyia d’espectacles familiars que des del 2015 fem saltar les barretines per tot Catalunya. Els nostres espectacles es caracteritzen pel fet de ser molt participatius i estar enfocats en tres idees fonamentals:

  • Les nostres tradicions: amb una mirada moderna i actual, cantem festes i tradicions com la castanyada, el Carnestoltes, les festes majors, la Quaresma, la mona, els gegants, els castellers…
  • La natura: ens reafirmem amb totes les coses bones del món rural, estimem el nostre planeta i tots els animals.
  • La diversió: volem que us ho passeu d’allò més bé amb les nostres cançons i les seves dinàmiques, buscant sempre una mirada divertida a les coses quotidianes.

 

La nostra música:

Al llarg d’aquests anys hem anat component un munt de cançons amb una idea molt clara: oferir a les famílies i als infants una gran varietat d’estils musicals (funk, disc, techno, reggae, rock, ska…). Les cançons parlen de festes, tradicions i situacions que els són properes i que busquen la seva complicitat.

Quin és el teu pati?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.