Inici > Programació

2021

El Pati Cultural ha reprès l’activitat aquest 2021, després d’un parèntesi d’un any per la COVID-19. Ho ha fet amb un format renovat, concentrat en només tres dies de programació, durant un cap de setmana (del 7 al 9 de maig). En el marc del Pati Cultural s’han ofert onze actuacions, dues projeccions i una exposició, tots gratuïts, i per primera vegada l’escenari ha estat la Casa de Cultura, un espai més accessible, còmode i segur del que era la seva ubicació habitual fins ara, el pati de la seu de la Diputació de Girona.

Originàriament concebut com un cicle de concerts, el Pati Cultural ha passat per diferents etapes fins a convertir-se en una veritable mostra de les principals propostes escèniques i musicals dels equipaments estratègics de les comarques gironines, als quals la Diputació de Girona dona suport al llarg de l’any. El seu contingut ha anat variant i s’ha adaptat a les noves disciplines culturals, heterogènies i interdisciplinàries.

La voluntat de la Diputació de Girona, que organitza el Pati Cultural des del 1998, és oferir un esdeveniment amb una bona programació escènica, en la qual tenen cabuda diferents manifestacions artístiques com la música, el teatre o la dansa.

Continuem apostant per la cultura!

«Encara hi ha algú al bosc»

DEL 3 AL 21 DE MAIG DE 2021 · SALES D’EXPOSICIONS (P1)

Entre 25.000 i 50.000 dones van ser víctimes de violació com a arma de guerra durant el conflicte dels Balcans (1991-2001). El Tribunal Penal Internacional per l’ex-Iugoslàvia va considerar per primera vegada les violacions com a crim de guerra i crim contra la humanitat. Vint-i-cinc anys després, ha acabat la guerra per les dones que van patir les agressions sexuals i pels fills nascuts d’aquestes violacions?

 

Cultura i conflicte